ECO400 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Ten: http://www.pandawill.com/ly777-mid-samsung-797mhz-cpu-android-16-tv-out-7-inch-1gb-white_p38558.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yomek Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Jak dojdzie to napisz czy się do czegoś nadaje i ile trzyma bateria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yomek Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 I co, doszedł? Jak się sprawuje :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 doszedł, doszedł nawet 2 :wink: ogólnie fajna zabawka, nie mam z nią żadnych problemów, bateria trzyma około 5-6 godzin (to nie żart!) ciągłego siedzenia np. w internecie czy oglądania filmów. Myślę jednak że warto dołożyć parę dolarów i wziąć wersje z Androidem 2.1 Jest całkiem sporo aplikacji na tego tableta. Jedynie z czym miałem problem to ze znalezieniem sterowników do komputera. W końcu zrezygnowałem i nagrywam na kartę SD przez zewnętrzny czytnik. Jeśli coś Cię jeszcze interesuje to pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.