Ahorex Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Witam!!! Mam na imię Adam. Modelarstwem zajmuję się od nie dawna. Na początek szybowce i chyba narazie przy tym zostanę. Mieszkam w świerzowej Polskiej (okolica Krosna) czyli miejscowość położona na Podkarpaciu. Modelarstwo bardzo mi się podoba i chyba zostanie moim hobby głównym. Oprócz modelarstwa zajmuje się wędkarstwem i jazdą na rowerze. Avatra dodam w najbliższym czasie. Myślę, że zostanę aktywnym forumowiczem. Pozdrawiam Ahorex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Witamy serdecznie :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawomir Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Witam Slawomir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.