viper80 Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Witam, Jakis czas temu zakupiłem na giełdzie samochod Futaba FX10 i chciałbym go wyremontowac. Samochodzik nie jest kompletny, brakuje układu kierowniczego, silnika, zębatki na silnik, regulatora oraz uchwytu na servo do zamocowania drązkow ukladu kierowniczego (nie wiem jak to sie fachowo nazywa). Największy problem mam z zębatką silnika, poniewaz nigdzie takiej nie ma T19 i okolo 16 mm średnicy. Tutaj Link gość odrestaurował sobie taki sam model i chciałbym uzyskac taki sam efekt a tu jest instrukcja do tego modelu w dosc kiepskiej jakosci: Link A tak wyglada moj samochodzik w obecnym stanie: Link oraz Link Przednie koło, ktorego nie ma zdjeciu mam jak rowniez posiadam dwa serwa i aparature na 27 MHz Hitec Potrzebuje informacji gdzie znajde taka zebatke, jaki regulator i silnik zastosowac itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.