plastus1970 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Witam. Mam problem w ustawieniu w aparaturze modulacji. Wchodzę według instrukcji do sekcji kanału " etc" i próbuje wybrać ekran 'MOD" Którego tam nie ma. Ktoś może ma taką aparaturę i mi pomoże bo chce zmienić modulacje na PPM żeby polatać AFPD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo_w1 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Zapewne masz włączony tryb "BASIC". Musisz najpierw przełączyć się na tryb rozszerzony to wtedy będą dodatkowe funkcje i między innymi ta, której szukasz. Wyłączenie trybu „BASIC” jest też w części „etc.” Musisz ustawić tą opcję na OFF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastus1970 Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Mam wyłączony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo_w1 Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 I co, nadal nie masz tej opcji? A ile masz dostępnych opcji w menu "ETC"? Powinno być ich 31. Opcja MOD jest siedemnasta licząc jako pierwszą STW i poruszając się strzałką w dół przy ich przeglądaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastus1970 Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Posiadam instrukcje do sanwy rd 8000 i według tej instrukcji taka zmiana mod jest mozliwa. Chyba że nadajniki pracujące w paśmie 2.4 GHz nie mają zmiany modulacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.