M-712 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Witam! Mam zamiar kupić model Katana EP firmy The World Models http://www.nastik.pl/wm-katana-ep-arf-p-3318.html Czy może ktoś miał do czynienia z modela tej firmy bądź samą Kataną? Bardzo proszę o ewentualne opinie. Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Ja bym Ci polecał extrima 3d, rozpiętość podobna i sprawdzona konstrukcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-712 Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Witam! Dziękuję. Jednakże pozostanę przy tej Katanie. Zaryzykuję, te modele maja dobre opinie na zagranicznych forach, chciałem jednak zapytać się bo może ktoś miał model tej firmy i mógłby coś o nim powiedzieć więcej. M-712 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.