Supersamiec Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Witam, jako początkujący adept sztuki obsługi silnika spalinowego oraz zatwardziały posiadacz palców (tego bym zmienić nie chciał) poszukuje kogoś, kto pomógłby mi "odpalić" mojego brzęczka, powiedzieć co i jak itp. Silnik mam, zbiornik jest, deska "startowa" jest, świeca jest. Najlepiej, jakby ktoś miał grzałkę, oraz ze 100ml paliwa z 10-15% do odlania/odsprzedania. UWAGA: przygarnę też kilka śrubek 3mm bo nigdzie nie mogę dostać więc drogi modelarzu jak masz śrubki 3mm w dużej ilości i jesteś z Warszawy to możesz mnie uratować Dzisiaj to już nie będe nikogo nękał, chyba że znajdzie się też nocny Marek jakiś, ale jutro bardzo chętnie Pozdrawiam i dzięki z góry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Śrubki 3mm dostaniesz w LeroyMerlin, tak samo podkładki, zwykle nakrętki i nakrętki samokontrujące. _________________ www.rcclub.eu - modelarstwo zdalnie sterowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supersamiec Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 a dostane też tam kogoś umiejącego silniki :?: Po prostu jutro mam chwilkę a myślałem może ktoś nie ma co robić i chciałby pomóc, a przy okazji może ma i srubki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.