leito1610 Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 Zakupiłem ładowarke ACCUCEL 6 oraz używany pakiet Carson 2s do mojego małego elektryka.Podłaczyłem ładowarke ,owy pakiet przez złącze serwisowe (oczywiście zapoznałem sie z instrukcją ustawiłem jaki pakiet chce ładować itp) i prubowałem najpierw go roładować, a potem naładować z ballanserem ale za kazdym razem pojawia mi się komunikat ,,connection break'' ,kiedy prubuje ładowac ten pakiet przez zwykłe gniazdo jak i rozładowywać ,wszystko jest w porzadku.Co może byc tego przyczyna?Czy przed pierwszym uzyciem powinienem ładowarke skalibrować?
rob Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 Musisz miec pakiet przy ładowaniu z balanserem podłaczony pakiet złaczem serwisowym i prądowym jednocześnie
leito1610 Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Opublikowano 20 Listopada 2010 To już wszytko jasne Powinienem przed pierwszym użyciem skalibrowac ładowarke? Czy może niejest to konieczne ?
Gość Anonymous Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 Nie jest to konieczne. _________________ www.rcclub.eu - modelarstwo zdalnie sterowane
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.