leito1610 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Zakupiłem ładowarke ACCUCEL 6 oraz używany pakiet Carson 2s do mojego małego elektryka.Podłaczyłem ładowarke ,owy pakiet przez złącze serwisowe (oczywiście zapoznałem sie z instrukcją ustawiłem jaki pakiet chce ładować itp) i prubowałem najpierw go roładować, a potem naładować z ballanserem ale za kazdym razem pojawia mi się komunikat ,,connection break'' ,kiedy prubuje ładowac ten pakiet przez zwykłe gniazdo jak i rozładowywać ,wszystko jest w porzadku.Co może byc tego przyczyna?Czy przed pierwszym uzyciem powinienem ładowarke skalibrować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Musisz miec pakiet przy ładowaniu z balanserem podłaczony pakiet złaczem serwisowym i prądowym jednocześnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leito1610 Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 To już wszytko jasne Powinienem przed pierwszym użyciem skalibrowac ładowarke? Czy może niejest to konieczne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Nie jest to konieczne. _________________ www.rcclub.eu - modelarstwo zdalnie sterowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.