RobertK Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 Mam problem ,wypełniacz złapał mi wilgoci ,może ktos ma sposób na osuszenie ?
utopia Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 Dawniej ładowałem go do piekarnika i pół godziny grzałem Niestety mój też dostał wilgoci i stał się jedną masą za nic nie chce się sypać.. ale ja używam do innych celów i mi to nie przeszkadza tym bardziej że zywica toleruje wilgoć a on i tak się rozprowadza edit .... było by jedno rozwiązanie na szybko bez podnoszenia temperatury ... zapakuj pojemnik z mikrobalonem do vacu i próżnia na 20 minut. woda się wygotuje. Kiedyś tak suszyłem balsę przed laminowaniem
RobertK Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Opublikowano 27 Listopada 2010 Dziekuję Krzysiek za pomoc :wink: Z piekarnikiem nie wyszło ,żona powiedziała stanowczo nie :evil: Skorzystałem z pomocy kolegi ,który ma piec do wypalania form protez
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.