RobertK Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Mam problem ,wypełniacz złapał mi wilgoci ,może ktos ma sposób na osuszenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Dawniej ładowałem go do piekarnika i pół godziny grzałem Niestety mój też dostał wilgoci i stał się jedną masą za nic nie chce się sypać.. ale ja używam do innych celów i mi to nie przeszkadza tym bardziej że zywica toleruje wilgoć a on i tak się rozprowadza edit .... było by jedno rozwiązanie na szybko bez podnoszenia temperatury ... zapakuj pojemnik z mikrobalonem do vacu i próżnia na 20 minut. woda się wygotuje. Kiedyś tak suszyłem balsę przed laminowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Dziekuję Krzysiek za pomoc :wink: Z piekarnikiem nie wyszło ,żona powiedziała stanowczo nie :evil: Skorzystałem z pomocy kolegi ,który ma piec do wypalania form protez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.