Kristoff Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Byłem świadom tego że to się może tak skończyć. Dzięki za radę dotyczącą wyrzutu zapamiętam na następny raz Teraz zawiesiłem budowę akrobata z balsy. I zabiorę się za trenerka chciałbym go zrobić niskim nakładem kosztów ale poprawnie. Nie żałuję miga bo skoro i tak już go miałem to trza było coś znim zrobić ,a nóż mogło się udać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Max Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Gdybyś posłuchał kolegów i najpierw zaczął od trenerka, to po opanowaniu techniki miałbyś okazję polatać tym migiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristoff Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Tak ale ten mig miał być tylko do nauki, a skoro się nie nadawał to trudno. Nie przykładałem się pozatym wolę coś zbudować od podstaw. A koledzy z forum mi go odradzali ale jak już był w moim posiadaniu Więc zabiłem dziada teraz toto 7, a jak go opanuje to toto 4 pozdrawiam i jeszcze raz wszstkim dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.