dawidos Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Witam, mam na imię Dawid. Mam 28 lat i mieszkam w Opalenicy a pracuję w Poznaniu. Swoją przygodę z modelarstwem zacząłem kilka lat temu od samochodów rc 1:10. Teraz czas na latanie. Obecnie kompletuję sprzęt i materiały pod budowę pierwszego deproniaka. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidos Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Dlaczego nie mogę odpowiadać na posty w innych tematach?? OK. Już wiem. Regulamin. Czekam niecierpliwie na dodanie mnie :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 regulamin regulamin ;] chyba że jesteś fazerkiem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidos Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Poprawione. Mam nadzieje, że admini tak samo dbają o ochronę danych osobowych jak egzekwują konieczność wklejenia swojego zdjęcia. Przepraszam, ale jeszcze się nie spotkałem z taką praktyką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 ale nie ma konieczności posiadania avatara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.