Jaaach! Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Witam was wszystkich. Ostatnio zainteresowało mnie modelarstwo więc liczę na waszą pomoc. Jak na razie zbytnio się nie znam na modelach, zdobywam dopiero doświadczenie w tych sprawach także wybaczcie mi za błędy . Nie mam zamiaru łamać regulaminu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palacz1996 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Jeśli nie masz zamiaru łamać regulaminu to wypadało by go najpierw przeczytać. Warunkiem uczestnictwa w forum jest przejście przez proces rejestracji i "przywitanie" się z innymi bywalcami forum. REJESTRACJA NA FORUM. 1. Każdy z członków forum zobowiązany jest bezwarunkowo podać w procesie rejestracji następujące dane: - imię - wiek, datę urodzenia - miejscowość pobytu ( zamieszkania) Obowiązek ten dotyczy zarówno użytkowników już zarejestrowanych, jak i nowo przybyłych. 2. Każdy użytkownik forum może posługiwać się awatarem w postaci zdjęcia własnej osoby: twarzy lub sylwetki (z modelem). Każda inna forma graficzna awatara jest absolutnie niedopuszczalna. Administracja forum zastrzega sobie prawo ingerencji i usuwania awatarów niespełniających wymogów regulaminu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.