elektron Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Witajcie. Jaki timing ustawić w Emax 25A który "gra" z silnikiem Emax 2210/30 Do wyboru mam low/medium/high . Specyfikacja silnika ilość ogniw zasilających: 2-3 Li-Pol - obroty (na min) / Volt: 1450 - 1ilość zwoi na cewce: 30 - pobór prądu maks: 16,5 A - rozmiary wirnika ( średnica, długość ) : 22 x 5 mm - średnica wału: 3,0 mm - waga ( już z kablami zasilającymi ): 45,0 g -zakres rozmiarów śmigieł: 8x3,8"-10x5" Obecnie mam 8x4 APC E. Wogole czemu pytam - mam Twinstara od niedawna i gdy dodaje na maxa gazu silniki nie startuja rownoczenie ( to rozumiem ), ale zdaza sie ze jeden z silnikow "zastanowi sie" czyli pzekreci lekko w druga strone a dopiero potem załapuje..Wiec podejrzewam timing. Obecnei ustawiony na medium. A moze tak poprsotu ma byc ?? :rotfl: Będe wdzięczny za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.