rondon Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 które skrzydełko wybrać ? i jaki profil [%]? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 No z taką ilością danych to wszyscy Ci pomogą xD Może napisz, jak chcesz latać, do czego to ma być model, rozpiętość, materiał, itd ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rondon Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 docelowo ma to być platforma FPV, chciałbym, żeby model był szybki (szybszy od AXN'a) rozpiętość od 1,3 do 2m na początek myślałem nad zakupem http://allegro.pl/latajace-skrzydlo-tzagi-zagi-cnc-i1324384206.html polatać takim trochę a potem zrobić drugi większy albo na niego załadować FPV. jaki silnieczk wtedy do tego i śmigło, żeby latać ponad 100km/h AXN mi się znudził, a do skrzydła zainspirował mnie ten filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.