czacha19 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Witam, Przyszedł czas również na Moje przywitanie. Przygodę z modelami RC zacząłem z ciekawości kupując przypadkowo wybrany helikopter. W związku z tym, że byłem początkujący, model rozleciał się po kilku dniach i na tym zakończyło się moje zainteresowanie. Bardzo często wracałem do czytania postów i odwiedzania podobnych stron o tematyce modelarskiej, jednak praca, studia oraz brak wolnego czasu przesunął moje zainteresowanie o kilka lat. Obecnie powracam aby spróbować Swoich sił w budowie jakiegoś prostego modelu. Na początku chciałem zakupić jakiś gotowy model, jednak po kilku godzinach studiowania forum oświecony wiedzą zdecydowałem się jednak na budowę ( kupując model z allegro mamy części nierozwojowe, ). Z góry dziękuję za pomoc w błędach, które na pewno się pojawią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.