Szadzio23 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Czy aparatura z Lamy V3 2,4Ghz nada się do wykorzystania w budowie samolotu RWD? Wpadłem na budowę samolotu dość niedawno... Samolot sprzedaję i chcę przejść na heli, jednak mam wątpliwość, czy gdy pozbędę się mojego RTF'a to aparatura z tego heli się nada. Już nie mówię o regulatorze i serwach, ale o samym module 4in1. Czy poprzez wbudowany żyroskop nie da się go zastosować w samolocie? Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 A co do tego 4 in 1 ,to nie jest w lamach przypadkiem tak,ze całe to 4 in 1 skłąda się osobno z odbiornika ,a osobno z regulatora ,zyroskopu itd ?? Tylko poprostu jest polączone to ze sobą wtyczką przynajmiej u mnie ,w lamie tylko ,ze na 35mhz tak było,ale sądze ,ze w 2.4ghz powinno byc podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szadzio23 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Czyli uważasz że mogę wykorzystać apkę z lamy w RWD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Ja latam ogólnie na 35mhz ,na 2.4 nie latalem nigdy,wogole nie mam pojęcia co i jak ,więc nie wiem też za bardzo jak będzie z zasięgiem takiej aparatury,ale na forum był jakiś temat ,co ktoś wykozystał wogole silniki,cale 4 in1 z lamy i zbudował sobie depronowe latadło,ale normalny model raczej też się da,bo to 4 kanałowa aparatura przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szadzio23 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Rozumiem, poszukam, thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Da się. Ale zasie do 300m z tego co mi wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Ja puki co mam taką apkę w Easy Cub`e ... polatac się da ... ale ograniczenie zasięgu jest odczuwalne... czasami wariują serwa itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.