ali1983 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 witam jak na ebay-u zrobić zakupy u tego samego sprzedającego, żeby za wysyłkę policzyli tylko raz?? potrzebuję to (funty lub euro): http://shop.ebay.pl/global.mart/m.html?_nkw=corona+919&_sacat=0&_odkw=&_osacat=0&_trksid=p3911.c0.m270.l1313 i to (dolary): http://cgi.ebay.pl/Corona-CS-929MG-Metal-Gear-Analog-Servo-MG90-MG90S-US-/130378448298?pt=Radio_Control_Parts_Accessories&hash=item1e5b293daa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Kupujesz obydwa, a potem przy płatności prosisz o 'fakturę zbiorczą' i czekasz, aż sprzedający Ci ją wyśle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 a czy w przypadku ebaya (przesyłki: standart int'l shipping) jest tracking?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zazwyczaj nie ma, ale można poprosić. Większość sprzedawców z HK za dodatkowe $2 wysyła rejestrowaną przesyłką i jest wtedy dokładnie tak jak na Hobby City jeżeli chodzi o tracking. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 dostałem maila i z mojej łamanej angielszczyzny zrozumiałem,że paczkę wysłano (your parcel send on 15 dec 2010) i że po otrzymaniu przesyłki prośba o wystawienie 5 gwiazdek lub o kontakt gdybym chciał wystawić neutralny komentarz lub negatywa. i bez trackingu jak ma dojść to dojdzie. edit. paczka doszła po 15 dniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Tak, wystawia się komentarz oraz ocenę sprzedaży. Po zalogowaniu przejdź do 'Mój eBay' i od razu powinieneś mieć przypomnienie, że musisz wystawić opinię dla N przedmiotów. A jeśli tego nie widzisz, to z Menu po lewej stronie wybierz 'Kupione' i tam już na pewno będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.