Acerek Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Witam,przed wakacjami skończyłem swoją przygodę z modelarstwem,sprzedałem sprzęt na rzecz Crossa ,pomysł nie wypalił,cross dopiero na wiosne,a na swięta muszę sobie coś załatwić,myślę że kupię DX5e + Easy Stara z reglem i serwami w Modelmaxie (Ok.700-800 zł) , ale dawno nie przeglądałem sklepów modelarskich,i nie wiem czy na dzień dzisiejszy nie ma jakiejś opłacalniejszej oferty w innym sklepie . Dodam iż raczej nie interesuje mnie Turnigy 9x ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Max Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 przed wakacjami skończyłem swoją przygodę z modelarstwem,sprzedałem sprzętTo ciekawe przed wakacjami kończyłeś z modelarstwem, a w lipcu kupowałeś nadajnik i listewki na wicherka.Teraz wiesz co chcesz kupić "DX5e + Easy Stara" i nie chce Ci się nawet samemu poszukać w sklepach internetowych, a linku są podane na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acerek Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 To znaczy,mniej więcej w okresie wakacyjnym nie pamiętam dokładnie.. I chce mi się szukać w sklepach . Ba...,Nawet szukałem ! i mam,ale nie sposób ogarnąć wszystkich sklepów,i może jest jakaś lepsza oferta A tak nawiasem, to skąd Pan wie że w lipcu kupowałem listwy i nadajnik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturrro Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 I chce mi się szukać w sklepachNo nie mogę... :wall: A mi, i pewnie wielu innym, nie chce się tego czytać. Wszyscy zawsze robią wszystko za Ciebie?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acerek Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 No dobra :oops: , Poszukam sam,ale do Pana wyżej nie wiem czy zauważył Pan że tam jest napisane że Chcę mi się szukać,a nie że mi się nie chce. @ Ale reasumując to może trochę niewłaściwie się wyraziłem,chodziło mi o to czy na dzień dzisiejszy to będzie w miarę dobry zestaw,czy może jakaś inna aparatura byłaby lepsza.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.