Acerek Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Witam,przed wakacjami skończyłem swoją przygodę z modelarstwem,sprzedałem sprzęt na rzecz Crossa ,pomysł nie wypalił,cross dopiero na wiosne,a na swięta muszę sobie coś załatwić,myślę że kupię DX5e + Easy Stara z reglem i serwami w Modelmaxie (Ok.700-800 zł) , ale dawno nie przeglądałem sklepów modelarskich,i nie wiem czy na dzień dzisiejszy nie ma jakiejś opłacalniejszej oferty w innym sklepie . Dodam iż raczej nie interesuje mnie Turnigy 9x ;]
Adam_Max Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 przed wakacjami skończyłem swoją przygodę z modelarstwem,sprzedałem sprzętTo ciekawe przed wakacjami kończyłeś z modelarstwem, a w lipcu kupowałeś nadajnik i listewki na wicherka.Teraz wiesz co chcesz kupić "DX5e + Easy Stara" i nie chce Ci się nawet samemu poszukać w sklepach internetowych, a linku są podane na forum.
Acerek Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2010 To znaczy,mniej więcej w okresie wakacyjnym nie pamiętam dokładnie.. I chce mi się szukać w sklepach . Ba...,Nawet szukałem ! i mam,ale nie sposób ogarnąć wszystkich sklepów,i może jest jakaś lepsza oferta A tak nawiasem, to skąd Pan wie że w lipcu kupowałem listwy i nadajnik ?
Arturrro Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 I chce mi się szukać w sklepachNo nie mogę... :wall: A mi, i pewnie wielu innym, nie chce się tego czytać. Wszyscy zawsze robią wszystko za Ciebie?!
Acerek Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2010 No dobra :oops: , Poszukam sam,ale do Pana wyżej nie wiem czy zauważył Pan że tam jest napisane że Chcę mi się szukać,a nie że mi się nie chce. @ Ale reasumując to może trochę niewłaściwie się wyraziłem,chodziło mi o to czy na dzień dzisiejszy to będzie w miarę dobry zestaw,czy może jakaś inna aparatura byłaby lepsza..
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.