EKSTRA14 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Mam problem aparaturę podłączam do gniazda szeregowego i komputer nic nie wykrywa W FMSie kalibracja nie działa(słupki ani drgną) Próbowałem zmieniać w KONTROLERACH GIER ale nic nie wykrywa Proszę o szybką i jasną odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Uparłeś się na ten port szeregowy mimo iż Ci odradzaliśmy... Twój interfejs nie będzie widoczny w kontrolerach gier. Może najpierw napisz jak próbowałeś konfigurować w FMSie, bo inaczej nikt Ci nie pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EKSTRA14 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 w FMSie konfigurowałem : Sterowanie-> Pozostałe-> Szeregowy port Na żadnym porcie w zasobach i protokóle kalibracja nie działała Podkreślam, że postępowałem zgodnie z instrukcją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.