Damian-str Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Witam. W związku z tym, że już w przyszłym tygodniu święta , szukam jakiegoś fajnego prezentu dla brata, interesuje się on elektronika i dużo pomaga mi w modelarstwie, a więc pasowało by się odwdzięczyć. :* Mój brat już to kilku lat kolekcjonuje oraz naprawia stare radia lampowe. Ma już ponad 30 radioodbiorników z czego większość jest ciągle sprawna. Pomyślałem że fajnym prezentem było by kupić jakieś ładne stare radio, takie jakiego jeszcze niema. Na allegro nie mogę zalicytować ponieważ korzystamy z jednego konta. Może ktoś z Was ma w piwnicy jakieś stare radio lampowe które chciałby sprzedać. Oto kilka zdjęć jego kolekcji: PS: piszę ten post tutaj ponieważ w giełdzie nie można wstawiać ogłoszeń niezwiązanych z modelarstwem. Pozdrawiam Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.