specyfick Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 No i jak wcześniej wspominałem postanowiłem wykonać niskobudżetowe jak najbardziej profesjonalne szelki do nadajników bez pulpitu. Oczywiście nie ukrywam że ściągnąłem wzór z revocowych szelek, a co. No to koszt materiału jaki kupiłem to jakieś 10 zł i resztka codury z poprzednich prac. Na niższych zdjęciach przedstawiam wzór i to co na chwilę obecną wykonałem. Do wykonania szelek potrzebne mi są jeszcze klamry, których po prostu nie kupiłem. Dodatkowo myślę jak by tu domowym sposobem wykonać nadruk na szelki. Myślę o termo-transferze, coś jak na płytki drukowane. Wydruk na drukarce laserowej i żelazkiem na materiał, ale nie wiem jak to przyjmie. A może da się wykonać jakimś domowym sposobem prasowarkę na gumie ... hmm... poszukam może coś wynajdę. Całe wyposażenie do wykonania poniższych szelek nabyłem drogą kupna w sklepie www.flek.pl który nie tylko internetowo, znajduje się 5 minut drogi od miejsca gdzie mieszkam. Wzór i postęp prac pierwsze przymiarki, kompletowanie materiałów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 pozwolę sobie dodać że spinki ze zdjęcia Revoca czasem można zakupić na alledrogo za grosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.