tomasxxx Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Witam kolegow czy ktos moglby mi pomoc z wyskalowaniem planow i podzialu na kartki a 4 bede wdzieczny za pomoc
Adam_Max Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 A jakie to plany, w jakim są formacie? Możesz mi to wysłać na maila.
Lukaszm Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 To może ja przy okazji zadam małe pytanko: Mam plany w PDF-ie niepodzielone na arkusze, jest po prostu jedna strona, na której po przybliżeniu widać wszystkie szczegóły. W jaki sposób wydrukować ten plik, żeby był w odpowiedniej skali? Próbowałem przekonwertować to na JPG i podzielić programem Tile Print, ale jakość już nie była tak dobra, jak w tym oryginalnym PDFie. Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam EDIT: W tym temacie: http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=6475 Chyba znalazłem odpowiedź jak to podzielić na kartki A4. A czy ktoś zna sposób, żeby podzielić te plany, żeby idealnie zgadzały się ze skalą? (Bo np. wydrukuję w minimalnie innej skali i nie będą dźwigary pasowały do żeberek)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.