Dominik-d97 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 jestem Dominik mam 12 lat i mieszkam w Warszawie od ok1,5roku zacząłem się interesować modelarstwem (wszystkim po troch) ale w ostatnim czasie przerzuciłem się konkretnie na samoloty(wszystko co lata). pozdrawiam p.s nie mogę pisać odpowiedzi, tematów itp. co muszę zrobić żebym mógł pisać tematy odpowiedzi itp. z góry dziękuję za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek62 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 pozdrawiam wszystkich którzy uwielbiają skrzydla Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek62 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 pozdrawiam wszystkich którzy uwielbiają skrzydła Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.