obelix94 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Witam! Połamałem sobie łopaty w moim Volitation 9053 (za mały pokój ). Muszę znaleźć więc jakieś zastępcze. Szukałem trochę i nie znalazłem jak na razie dostępnych w Polsce oryginałów. Znalazłem także jakieś zastępcze, ale jak sprzedawca mówił - krótsze od oryginałów. Pytanie: gdzie mogę znaleźć dobre jakościowo i niezbyt drogie zamienniki? Czy krótsze łopaty będą wpływać w jakiś sposób na właściwości lotne modelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Pytanie: gdzie mogę znaleźć dobre jakościowo i niezbyt drogie zamienniki? Czy krótsze łopaty będą wpływać w jakiś sposób na właściwości lotne modelu?model będzie bardziej nerwowo latał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.