Adam_Max Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Witam Wczoraj tj 27.12.2010 w centrum Opola skradziono mi model LA Racer - 40 firmy The World Models. Model skradziono z tylnej kanapy samochodu (dla ścisłości wraz z 4-ma słoikami miodu), w samochodzie za kanapą był pies ale widać nie zdążył zareagować. Złodziejem raczej nie był modelarz, po prostu ktoś poczuł okazję i zadziałał, dlatego możliwe że model pojawi się gdzieś na giełdzie, allegro, czy ebay. Model nowy, dokładnie taki Model LA Racer - 40 był w wersji czarnej. Cecha charakterystyczna na kartonie był ślad, po odklejonej taśmie pakowej brakowało kolorowej okleiny dookoła a na bocznej ściance był podpis niebieskim długopisem jakoś "Jurewicz lub Jarewicz lub Jurkiewicz. Mam nadzieję że jak by ktoś z was przy zakupie zobaczył taki model w kartonie z cechami jakie opisałem to przynajmniej nie da du...wi zarobić i go nie kupi. Oczywiście info na PW się przyda.
tomnow95 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Przeglądam strony typu allegro,ebay,świstak.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.