Adam_Max Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Witam Wczoraj tj 27.12.2010 w centrum Opola skradziono mi model LA Racer - 40 firmy The World Models. Model skradziono z tylnej kanapy samochodu (dla ścisłości wraz z 4-ma słoikami miodu), w samochodzie za kanapą był pies ale widać nie zdążył zareagować. Złodziejem raczej nie był modelarz, po prostu ktoś poczuł okazję i zadziałał, dlatego możliwe że model pojawi się gdzieś na giełdzie, allegro, czy ebay. Model nowy, dokładnie taki Model LA Racer - 40 był w wersji czarnej. Cecha charakterystyczna na kartonie był ślad, po odklejonej taśmie pakowej brakowało kolorowej okleiny dookoła a na bocznej ściance był podpis niebieskim długopisem jakoś "Jurewicz lub Jarewicz lub Jurkiewicz. Mam nadzieję że jak by ktoś z was przy zakupie zobaczył taki model w kartonie z cechami jakie opisałem to przynajmniej nie da du...wi zarobić i go nie kupi. Oczywiście info na PW się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Przeglądam strony typu allegro,ebay,świstak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.