Hubert Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Witam! Mam pytanie, czy ten jet będzie dobry na mojego pierwszgo jet-a??? Jak nie to jaki będzie najlepszy na początek??? http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=12943 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Wlasnie zastanawialem sie kiedy powstanie taki post. Dla takich modeli jest juz dzial Skrzydełka, kaczki i "odrzutowce" Warto byloby opisac dokladnie co tu ma byc aby nie bylo watpliwosci o jakie modele chodzi w tym dziale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Poszła prośba do Kuby o przesunięcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1973 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Mam taki model. Jako pierwszy jet - będzie ok, ale jako pierwszy model RC - niestety nie polecam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarro Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Ja miałem ten , http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=10871 . Duży i stabilny ,ale z ręki to go nie wypuści . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 ok dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Niniejszy temat kwalifikuje się do działu "Od czego zacząć". Co z tego, że dotyczy "jetów", skoro nie ma tu ani krzty konkretów i nie sądzę by się pojawiły. Z całą stanowczością proszę moderatorów o zaprowadzenie porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.