radzik1e Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Witam Ostatnio zbudowałem Zefirka i nie wiem jaki powinien być skłon i wykłon silnika. Bardzo prosiłbym o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin1212 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opcja szukaj i mamy np. TO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzik1e Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 przekopałem chyba całe i nic nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekB. Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=5922&start=0 poczytaj ten temat, powinno się rozjaśnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzik1e Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.