Klimo Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Witam wszystkich. Jestem Łukasz mam 34 lata i jestem absolutnym żółtodziobem w modelarstwie lotniczym i modelarstwie jako takim. Dlaczego w tym karkołomnym wieku chcę rozpocząć przygodę z modelarstwem RC? Hmm po pierwsze mój syn ma 7 lat i jak prosi mnie po raz dziesiąty w ciągu 60min abym włączył mu telewizor to szlak mnie trafia. Chcę go zainteresować i pokazać, że są o wiele fajniejsze rzeczy niż playstation i TV. Po 2`gie zawsze chciałem nauczyć się pilotowania samolotu RC. Stwierdziłem, że mogę połączyć przyjemne z bardzo pożytecznym. Przeglądam forum i jestem na chwilę obecną przytłoczony informacjami i wiedzą tutejszych forumowiczów - szacun. Mój cel? Priorytetowy to aby maluch połknął bakcyla oraz zbudowanie wspólnie z jr. czegoś co poleci i może kiedyś..... zbudowanie bazy pod FPV w HD. Pozdrawiam wszystkich Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Witamy Malca też witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.