Adrian RC:) Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Witam wszystkich serdecznie:)Jak niektórzy pamiętają kupiłem hk na aukcji nie tak dawno,poniosła mnie euforia i go rozwaliłem..Już go złożyłem tylko jeszcze na serwa czekam i mam pytanko odnośnie apki hkt6a i programu t6konfig:),zobaczyłem na tubie filmik od MikeysRc o ustawieniach. http://www.youtube.com/watch?v=xI1HzajSE-U&list=PL9587BA9CFEA746B9&index=11&playnext=2 . Podłączyłem swoją i u mnie jakby nic nie ustawione było,proszę Was o pomoc,może ktoś może wysłać jakieś ustawienia np na pocztę lup nawet napisać po kolei w którym dziale jak mogę ustawić parametry tak aby miało to ręce i nogi? Z góry bardzo dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 krzywa skoku w normalu 0-25-50-75-100 krzywa gazu taka sama w idlu krzywa skoku taka sama jak w normalu ale krzywa gazu ustaw 100-93-88-93-100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.