krzysiek.riese Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Panowie poszukuje cylindra do OS MAX 91 FS. Mam okazje kopić taki silnik lecz z wyrwanym gniazdem na tłumik i tak chce rozeznać rynek. Podajcie jakieś POLSKIE sklepy gdzie takie coś mogę dostać bo wujek Google wyświetla mi same zagraniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Akurat w cylinder nic się nie wkręca jeno w głowicę.... Koszt takiej głowicy to ok 60 dolców, przemyśl więc zakup.....można też spróbować naprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.riese Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 masz racje Pawle. pomyliłem nie przypatrzałem się na zdjęciu w którym miejscu jest wylot. Pozdrawiam. obdzwonię jutro sklepy i ewentualnie będę szukał kogoś z TIG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alyan Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zwykle jak robiłem remont OS'a to kupowałem komplet naprawczy w Riku. Głowice też są lub bywają. Warto zadzwonić i pogadać bo na stronie sklepu wszystkiego nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Wątpie by Riku miało taniej, a za 60$ to raczej nie kupisz. takie zeczy to się sprowadza raz na rok wiec nie mają tego na stanie jak smigieł. http://shop.ebay.com/i.html?_kw=cylinder&_kw=head&_kw=fs-91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 niedawno widziałem za 60, teraz już 70 plus przesyłka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.