krzysiek.riese Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Panowie poszukuje cylindra do OS MAX 91 FS. Mam okazje kopić taki silnik lecz z wyrwanym gniazdem na tłumik i tak chce rozeznać rynek. Podajcie jakieś POLSKIE sklepy gdzie takie coś mogę dostać bo wujek Google wyświetla mi same zagraniczne.
Gość Anonymous Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Akurat w cylinder nic się nie wkręca jeno w głowicę.... Koszt takiej głowicy to ok 60 dolców, przemyśl więc zakup.....można też spróbować naprawić.
krzysiek.riese Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2011 masz racje Pawle. pomyliłem nie przypatrzałem się na zdjęciu w którym miejscu jest wylot. Pozdrawiam. obdzwonię jutro sklepy i ewentualnie będę szukał kogoś z TIG
alyan Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zwykle jak robiłem remont OS'a to kupowałem komplet naprawczy w Riku. Głowice też są lub bywają. Warto zadzwonić i pogadać bo na stronie sklepu wszystkiego nie ma.
Major Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Wątpie by Riku miało taniej, a za 60$ to raczej nie kupisz. takie zeczy to się sprowadza raz na rok wiec nie mają tego na stanie jak smigieł. http://shop.ebay.com/i.html?_kw=cylinder&_kw=head&_kw=fs-91
Gość Anonymous Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 niedawno widziałem za 60, teraz już 70 plus przesyłka....
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.