tomnow95 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Shipping Li-Poly batteries by Air Parcel Due to international air safety regulations, parcels with a total battery capacity of more than 3200mAh cannot be sent via standard 'Air Parcel'. Please select Air Mail, EMS Express, UPS, DPD, SingPost Air Parcel or DHL where available. If you insist on using standard Air Parcel, then either reduce the lipo capacity ordered per parcel, or order from one of HobbyKings US, EU or AU warehouses without limitation. Options. 1) Order via EMS Express, UPS, DPD, Air Mail, SingPost Air Parcel or DHL if available. 2) Reduce total battery capacity to under 3200mAh. 3) Order from Hobbyking.com DE, US or AU warehouse if available. Takie coś mi się pokazało To country: POLAND Cart weight: 2860g Cart volume: 405 x 170 x 133mm [Large boxed item] Total Li-Po capacity: 6400mAh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 czyli nie mozna air parcelem wyslac wiecej niz 3200 mah? ale co t oza roznica.. 2 pakieciki 1500 6s zrobia wiecej szkod niz jeden 2s 4000... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Tak sobie wymyslili. A szkoda. Wkleiłem to bo koledzy z forum rc-fpv.pl nie chcieli wierzyć w te ograniczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Spoko, Air Mail idzie a i tak tylko przez to zamawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Właśnie air mailem nie idzie. Tylko kurier dostępny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Właśnie air mailem nie idzie. Tylko kurier dostępny. mieszasz i nawet nie wiesz o co chodzi nie wiem po co ten temat już 2 miesiące temu była zmiana zasad wysyłki lipoli z hobby kinga łącznie z wprowadzeniem nowych stawek za wysyłkę kurierem i ogólnie piszesz bzdury bo wysyłka Air Mail jest możliwa takie mam stawki po dodaniu kilku lipoli To country: POLAND Cart weight: 1723g Total Li-Po capacity: 7510mAh Postage & Payment type Shipping type: EMS Express (POLAND) 1000g - 1999g $72.81 International (Registered) Air Mail 1.85kg $29.79 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 To też mam ale jak daje w zamówienie to się nie da. Jest do zaznaczenia tylko kurier!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogus Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 To ceny pakietów na allegro wzrosną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Noo chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Dobra są lipo. Ale paki do 1,5kg. Co to za mała paczka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordg90 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 To właśnie Air Mail, maks. waga to 1,85 kg. Najpierw doczytaj, sprawdź, co i jak, a później siej zamieszanie na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Sorki. Miałem tak poprostu w 6 paczkach i sie zdenerwowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.