BoNzo Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Witam Poszukuję ludzi którzy latali tym modelem... Zakupiłem jakiś czas temu ten model, do teraz latam tylko na elektrykach a wraz z nadejściem wiosny chciał bym spróbować się ze spalinowym. Jak się tym lata, czy wybacza błędy? Hmmm czyż bym był jedynym posiadaczem tego modelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy_hh Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Witam latałem, model zachowuje się przewidywalnie, kręci pełną akrobację, wybacza błędy, jest szybki, ale do lądowania można bardzo mocno wyhamować, ciężko go przeciągnąć. Ogólnie bardzo fajny model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoNzo Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Od następnego wtorku zaczynam sezon i odpalam pierwszą w mojej historii spalinówkę. Mam nadzieję że nie spotkacie mnie w dziale warsztat "jak połatać rozbity model" Pozdro PS ładna pogoda zaczyna się nam robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 stalinówkęRadzę Ci nie odpalać tego bo jeszcze wróci :shock: . To taka mała dygresja historyczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.