Sławek1212 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Witam Jestem Sławek. Modelarstwem zajmuję się od niedawna - w sumie to dopiero zacząłem. Kupiłem aparaturę Turnigy TGY9x i ponieważ mam z nią kłopot trafiłem na wasze forum i postanowiłem się do Was przyłączyć. Mam nadzieję, że mi pomożecie oraz, że i ja w przyszłości będę mógł się komuś odwdzięczyć. Pozdrawiam. Hej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk.M Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Witamy ale musisz dodać wiek bo zamiast miło zacząć przygodę z forum zaczniesz od dostania ostrzeżenia ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
big-marr Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 NAPISZ MI SWOJEGO MAILA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.