domino10-0 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Witam Mam na imie Dominik. Mam 13lat (16 stycznia skoncze 14 ). Mieszkam w Gdańsku. Modelarstwem zainteresowalem sie pare lat temu. No i co moge wiecej napisac, tyle chyba wystarczy. :roll: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EliteKubson Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 podaj tylko wiek do profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domino10-0 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Juz chyba wszystko ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk.M Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Nom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domino10-0 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Czemu dalej nie mam uprawnien do tworzenia nowych tematow?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 admin musi cie zaakceptować poczekaj jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.