GregorianR Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Pytanie jak w temacie! próbowałem zmienić softa w SE k750i na W800i i coś poszło nie tak :oops: i teraz nie mogę włączyć komórki, ani jej ładować! po podłączeniu do komputera wyskskuje że urządzenie ma awarię! Zna się może ktoś na tym? Teraz przez własną głupotę muszę się męczyć ze starą motką, której przy siadaniu antena wbija mi się pod żebra- MASAKRA :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniol310 Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 niestety zostaje ci serwis, ale powiedz jaki soft wgrywałes i skąd go miałeś??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Fleszowałem przez fara i phone xs a ściągnałem go z bit cometa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Sorki za pytanie, ale co zyskujemy po zmianie firmware'u z K750i na W800i ? Sam mam 750-tkę. Jakieś duże zmiany w stosunku do oryginału ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Wygląd, po włączeniu tel mamy do wyboru albo włącz kom albo odtwarzacz mp3, i takie tam bajerki które posiada W 800i! niby lepsza jakość muzyki! Dokładnie to sam za bardzo nie wiem za szybko wszystko chciałem to zrobić i teraz mam! Cegłe motorolle! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniol310 Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 wejdz na strone sonyericsona i tam pogrzeb jest soft do pobrania z programem, a to co sićągłeś mogło być walnięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 ok zaraz sprawdze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 No właśnie ... a nie idzie przywrócić oryginału ze stronki SE ? Tam jest procedura flashowania przez kabel USB ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Własnie przed chwilą próbowałem przez program SEUS ze strony producenta i nic! Muszę jeszcze spróbować wgrać resta przez fara ale nie zabardzo wiem jak! podobno bez tego kom nie chce się włączać! Najgorsze jest to że nie mogę zainstalować sterowników bo wyskakuje komunikat że nie mozna znaleźć lepszego oprogramowania niż te które jest zainstalowane! a jak wchodzę w sterowniki to jest napisane że nie zostały żadne załadowane! Nie wiem już o co chodzi! Siedze od 11 i nic si.ę nie poruszam do przodu. Zostaje chyba oddać do naprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniol310 Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 jedynym sposobem mi znanym (3 lata w serwisie gsm) jest klusz setool. Niestety zabezpieczony jest sprzętowo więc tylko ktoś kto go ma może ci to zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 jedynym sposobem mi znanym (3 lata w serwisie gsm) jest klusz setool a tam jedynym. kilka innych sprzetow tez to naprawi. GregorianR samym kablem juz raczej nic nie zdzialasz. musisz pojsc do komisu/serwisu i ci zrobia. zaznacz jednak od razu ze to 100% wina softu bo sam spiepszyles. jak nie powiesz a goscie beda ciency to ci zaczna plyte glowna ryc i juz nigdy fon nie zadzala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Jak zaniose to ja powiem co i jak! Telefon i tak już stracił gwarancję jak go rozkręciłem chcąc wymienić buzer ale się oczywiście nie udało! jak leciała MP3 to coś trzeszczało ! przedmuchałem go w pracy zbyt wysokim cisnieniem! Skutek taki trzeszczy dalej a do tego ledwo słychać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Coś mi się wydaje, że wybrałeś najdroższy sposób na sprawdzenie cen usług :devil: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
throd Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 U mnie (mysle o miejscu gdzie pracuje a jest to serwis GSM) naprawa tego to 30 zl. Potrzebny jest soft i box (klucz sprzetowy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 20 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 To u Ciebie troche mniej kosztuje jak wyczytałem na forum! Tam koleś zapłacił 40 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 30zl to faktycznie niewiele. dziwie sie ludziom ktorzy kupuja sprzet za kilka tys zl, placa za lokal, czesto oplacaja pracownika i naparaiaja wcale nie tani telefon za 30zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 20 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Powoli powoli i cos się rusza do przodu! zainstalowałem na nowo sterownik flash usb i mogę działać na nowo, czyli wszystko od początku! Nie wiek jak to będzie ale później się jeszcze troche pomęcze! Nie musi to już być W800i wystarczy mi taki jaki był wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 A jednak obeszło się bez serwisu 40 zł w kieszeni(będzie nowy silniczek) kilka godzin na necie forum SE i pomogło! Zaktualizowałem poraz kolejny telefon programem SEUS i telefon przebudził się! Wszystkie dane utracone! Moze powiecie, że jestem głupi ale ciągnie mnie żeby spróbować jeszcze raz :crazy: ale jeszcze się zastanowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniol310 Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 poszukaj sprawdzonego i pewnego softu to może się uda to zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 edit W protescie przeciw durnemu zachowaniu Marcina133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.