jOint_sKill Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Witajcie Modelarze ! Na wstępie chcę powiedziec że mam 23 lata i zamieszkuje aktualnie w Olsztynie wcześniej w Elblągu. Mam na imię Kacper. Modelarstwem zajmuje się od 12 roku życia tak wiec więcej niż pół życia Interesuje się modelami depronowymi , balsowo-sklejkowymi o klasycznej konstrukcji i tak po trochu wszystkim co lata. Pozdrawiam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 napisz jeszcze wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jOint_sKill Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Na wstępie chcę powiedziec że mam 23 lata Kolego Hubercie czytamy , czytamy i jeszcze raz czytamy dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 ale w profilu taki regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jOint_sKill Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Mam wpisany wiek ale nie wyświetla.. nic nie poradzę.. oo już działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.