dabek31 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Witam, Na początku Wszystkiego dobrego w Nowy Roku:) Mam na imię Marcin, pochodzę z Poznania, no i zaczynam przygodę z modelami latającymi. Dawno dawno temu bawiłem się w składanie modeli, ale były to modele z plastiku, absolutne nieloty:) Już jako 30 latek, znów mnie "coś trafiło", a jestem dość uparty i wytrwały, stąd mam nadzieję, że Toto 0 będzie latał już niebawem. Nawiasem mówiąc, jestem przerażony ogromem informacji, jakie muszę przyswoić, by móc o sobie powiedzieć, że mam o modelarstwie jakieś pojecie;) Mam nadzieję, że dzięki Wam, dam radę Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Witaj na forum i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek69 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Witam na forum.Powodzenia w budowie modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.