sesik Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 witam wszystkich. wlasnie zaczynam przygode z modelarstwem. mam nadzieje ze pomożecie bo po pierwszej próbie lotu widzę że sam sobie nie poradzę Jestem Grzegorz z Bielska-Bialej mam 29lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Witaj na forum i przed lataniem poćwicz na symulatorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesik Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 niestety ale tez tak stwierdzilem (musze chyba kupic jakis klej bo moj asw 28 dosnal lekkich pekniec) i wlasnie szukam jakiegos. czy coś mozecie polecic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 kup ten http://chematic.com.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=4187&category_id=492&option=com_virtuemart&Itemid=2 ja go używam i jest dobry i szybki jak cholera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.