Jaxter Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Witam. Interesuje mnie ww regulator. Znalazłem go przez przypadek w polskim sklepie ( http://rc-electrotown.pl/index.php?products=product&prod_id=489 ) szukając niedrogiego regulatora do silnika SK3542-1000kV który ma napędzić FunCuba z multiplexu. W związku z tym że w internecie nie mogłem znaleźć nic konkretnego na temat tch regli mam pytanie. Czy będzie on wystarczający do tego silnika? Czy lepszym rozwiązaniem będzie znaleziony na allegro regulator HK 40-50A + dodatkowo ubec. A może jeszcze jakieś inne propozycje niezbyt drogiego regulatora do danego silnika. I przy okazji , czy jest różnica miedzy UBEC a SBEC ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabor Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Mam ten regulator do silnika Turnigy 2615 EDF Outrunner 4800kv. Działa ale tylko testowałem bo model jeszcze nie gotowy. Regulator jest dłuższy i ma większy radiator. Karta programowania jest inna niż od innych regulatorów Turnigy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cosin Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 mój regiel trust 45A nie miał radiatora, musiałem dołożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.