cosin Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Cześć. Wasze forum czytam od dłuższego czasu ale jakoś z racji latania helikami RC i jeżdzenia 4-ro kołowcami RC nie było mi spieszno do rejestracji i zabierania głosu. W samolotach jestem generalnie mało obeznany ale z pewnością to się zmieni. Pozdrawiam "Cosin" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cosin Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Cały czas nie mogę pisać na forum. Co się dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Witam na Forum. Musisz poczekać aż admin lub któryś z moderatorów doda Cię do grupy użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cosin Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Cześć, to pierwsze forum, na którym autoryzacja trwa kilka dni... juz myślałem że coś nie bangla. Tak więc dalej czekam z niecierpliwością Pozdrawiam Cosin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.