Gość horn3t Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Proponuje tematykę widoczności kontynuwać w tym wątku . Nie mam zamiaru udowadniać wyższości swiąt bożego narodzenia od wielkanocnych. :faja:
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Bo i akurat tej wyższości nie udowodnisz....... A swoją drogą biały - jest najładniejszy i najdłużej widoczny... - Jurek
Gość horn3t Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Bo i akurat tej wyższości nie udowodnisz....... A swoją drogą biały - jest najładniejszy i najdłużej widoczny... - Jurek ...dzięki
buwi777 Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 biały - jest najładniejszy i najdłużej widoczny... - Jurek :devil: Zwłaszcza w zimie na śniegu :devil: :*
blackriver Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 A swoją drogą biały - jest najładniejszy i najdłużej widoczny... - Jurek "Ale może być też żółty" Sorry za OT, ale nie mogłem :devil: :crazy:
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 A cóż ja poradzę, jak jednym się wszystko z lodami kojarzy, innym z Hobby King..... ??? Każdy kolor jest dobry - byle był biały !!! Modelu zawsze można iść poszukać jak śnieg zejdzie... - Jurek
Gość horn3t Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Nie ma jak dobry humor na weekend zwłaszcza, że pogoda zapowiada się lotna. Tylko mi białe modele nie chcą latać, nawet nie mogą oderwać się parę milimetrów od ziemi. :wink: Model pomarańczowe i żółte śmigają wysoko choć znowu czasami spadają może dlatego, że ich w sumie nie widzę . Następny będzie niebieski ten pewnie da radę wszystkim bolączkom. :devil: Oczywiste Albatros jest biały i nawet lata ale to model syna.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.