modrzej Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Przede wszystkim nie wiedziałem do jakiego działu to przypisać więc dałem w warsztat dla potomnych... może się przyda... No i do sedna... Poszukuję składu budowlanego na terenie Łodzi gdzie sprzedają (jeżeli w ogóle mają) płyty XPS "Styrodur" na m2 lub sztuki... Byłem już w TUPLEX-ie ale oni sprzedają tylko na paczki, a kupowanie całej paczki na jeden model mija się znacznie z celem. Będę naprawdę wdzięczny za wszelkie wskazówki w tej sprawie...
cyrax_ojz Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 szukaj w agencjach reklamowych oni wycinają z tego reklamy / litery przestrzenne może tam dostaniesz na arkusze np tu http://allegro.pl/litery-ze-styroduru-lodz-i1411419222.html
modrzej Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2011 Myślałem o tym, ale podejrzewam, że policzą za niego jak cygan za babkę...
Zbieg Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Witam Spróbuj dogadać się z drugim modelarzem i kupcie paczkę na spółkę IMO modelarstwa nie kończy się po jednym modelu, to się nie uda
ryukishin Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 ...albo poszukaj w swojej okolicy sklepu z artykułami do reklam, mają tam wszelaki styrodur i folie samoprzylepne.
modrzej Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2011 Właśnie 3 firmy, które pytałem o styrodur odmówiły sprzedaży. Byłem w castoramie ale tam maja tylko 3cm i 5cm na dodatek żółty, który po konsultacji z kol. Kilop-em okazał się nic niewarty...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.