modrzej Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Przede wszystkim nie wiedziałem do jakiego działu to przypisać więc dałem w warsztat dla potomnych... może się przyda... No i do sedna... Poszukuję składu budowlanego na terenie Łodzi gdzie sprzedają (jeżeli w ogóle mają) płyty XPS "Styrodur" na m2 lub sztuki... Byłem już w TUPLEX-ie ale oni sprzedają tylko na paczki, a kupowanie całej paczki na jeden model mija się znacznie z celem. Będę naprawdę wdzięczny za wszelkie wskazówki w tej sprawie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 szukaj w agencjach reklamowych oni wycinają z tego reklamy / litery przestrzenne może tam dostaniesz na arkusze np tu http://allegro.pl/litery-ze-styroduru-lodz-i1411419222.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modrzej Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Myślałem o tym, ale podejrzewam, że policzą za niego jak cygan za babkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbieg Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Witam Spróbuj dogadać się z drugim modelarzem i kupcie paczkę na spółkę IMO modelarstwa nie kończy się po jednym modelu, to się nie uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukishin Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 ...albo poszukaj w swojej okolicy sklepu z artykułami do reklam, mają tam wszelaki styrodur i folie samoprzylepne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modrzej Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Właśnie 3 firmy, które pytałem o styrodur odmówiły sprzedaży. Byłem w castoramie ale tam maja tylko 3cm i 5cm na dodatek żółty, który po konsultacji z kol. Kilop-em okazał się nic niewarty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.