lukas221 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Witam! Nazywam się Łukasz, mieszkam w Rybniku mam 19 lat. Modelarstwem zajmuję się od miesiąca. :mrgreen:. Chcę się zająć modelarstwem RC i czynnie uczestniczyć w życiu forum! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Witam na forum daj wiek w profil i powodzenia :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas221 Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Kiedy dostanę uprawnienia;/?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 jak dodasz wiek w profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas221 Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Zmieniałem, ale się nie zapisało:) Już jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.