Cimek Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Twoja Idea myslenia jest błędna... Wszystko co ma skrzydła musi lecieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio104 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Co fakt to fakt. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio104 Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Dziś znów próbowałem. Model ostro idzie w góre nawet gdy nie ruszam drążkami obraca się i ląduje na dziobie.... Przed chwilą wróciłem z klejenia bo cały kadłub się odłamał. Nie wiem co się dzieje bo serwa są na 0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Wszystko co ma skrzydła musi lecieć...no może za wyjątkiem pingwinów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tede1408 Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 i strusi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek22 Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Spróbuj ustawic sobie trymerem serwa ,żeby byly w poycji 0 i zobacz jeszcze raz środek ciężkości czy jest ok latasz już na silniku bezszczotkowym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Pokaz jak masz puszczone popychacze. Może się wyginają albo coś?? Najlepiej nagraj film. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio104 Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Mam nadal oryginalne wyposażenie. Środek ciężkości jest ok, stery na 0 trymery też a model leci jak by miał stery cały czas na maxa w górę. Nawet gdy dam stery w dół model robi coś takiego (pętle) tylko że w ziemię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.