Cimek Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Twoja Idea myslenia jest błędna... Wszystko co ma skrzydła musi lecieć...
kondzio104 Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Opublikowano 5 Lutego 2011 Dziś znów próbowałem. Model ostro idzie w góre nawet gdy nie ruszam drążkami obraca się i ląduje na dziobie.... Przed chwilą wróciłem z klejenia bo cały kadłub się odłamał. Nie wiem co się dzieje bo serwa są na 0.
bzik4 Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Wszystko co ma skrzydła musi lecieć...no może za wyjątkiem pingwinów
Maciek22 Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Spróbuj ustawic sobie trymerem serwa ,żeby byly w poycji 0 i zobacz jeszcze raz środek ciężkości czy jest ok latasz już na silniku bezszczotkowym?
Malker Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Pokaz jak masz puszczone popychacze. Może się wyginają albo coś?? Najlepiej nagraj film.
kondzio104 Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Opublikowano 6 Lutego 2011 Mam nadal oryginalne wyposażenie. Środek ciężkości jest ok, stery na 0 trymery też a model leci jak by miał stery cały czas na maxa w górę. Nawet gdy dam stery w dół model robi coś takiego (pętle) tylko że w ziemię
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.