Alianora Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Witam! Kupilem klips taki jak w linku: http://modele.sklep.pl/product_info.php?cPath=25_52&products_id=519 Wiem, ze to nie byl najlepszy wybor ale juz po fakcie. W srodku jest jakis akumulatorek z bardzo dobrym dokladnym opisem: ALill Propine Batery (tego pierwszego slowa nie jestem pewien bo jest "artystycznie" napisane. Moze ktos z was wie co to za akumulatorek? NiMH, NiCd, LiPol? Jak to ladowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 No przecie pisze na stronie Klips uniwersalny, w zestawie z akumulatorem niklowo-kadmowym 1,8 Ah. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alianora Opublikowano 21 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Kurcze... chyba mi cos na oczy padlo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.