piotrp Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Szukam tańszej alternatywy dla Hiteca Hs 45HB. Znalazłem ROBBE SERWO PICO 4,3G: serwo Czy macie jakieś doświadczenia z tymi serwami? Czy mają luzy, czy jest OK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Z tego co wiem, używa je/testuje P. Radek Oleksy Klyk . Może wypowie się na ich temat, z tego co słyszałem nie wyrabiają na lotkach. Najlepiej zastosować 1 serwo na 1 lotkę. Oczywiście mowa o halówce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 U Mirka są 4.3 g serwa za podajże 19zł~ miałem je w Indexie (na lotkach) (i mam nadal) sprawowały/ują się doskonale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.