Łukasz K. Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Witam!Na modelarni miałem budować funntane z depronu,wyciąłem w domu elementy i pojechałem na modelarnie.Na miejscu okazało się że zapomniałem tych szablonów.;/ kolega Vadic zaczął budować model z tematu.Wyciął plany,a ja podstępnie zabrałem mu je;D Razem zaczeliśmy budować dwa takie same modele.F-22 jest przystosowany pod 20g silniczek.Jak przyjdzie Vadic to da adres do rcgroups(skąd jest ten model).Dam fotkę moich wyciętych części modelu(jakieś 70% elementów)Całość z 3mm depronu C.D.N Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Mógłbyś jakoś podać linka do planów?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 http://rc.tomhe.net/f-22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Dzieki Maciej, gdyby można Maciejowi dać "Pomógł" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Już się robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Witam! Plany są gdzieś na rcgroups ale nie mogę ich za nic znaleźć. Potem jeszcze poszukam. Na razie muszę lekcje odrobić bo mi się właśnie ferie skończyły. :| Plany które podał cyrax_ojz, są identyczne tylko że 3x większe Nasze modele mają po 450mm rozpiętości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Ja własnie mam wolne wyposażenie ... : )Dlatego panowie takiego potworka 1m~ chce sobie zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Dawno nic się nie działo,a model już zbudowany.Nie wyszło tak jak chcialem,ale będzie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Latał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 nie,latał,stoi na półce i się niszczy jakoś wolę zaiwestować w inne modele niż w niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Dzięki temu że Paweł R, przypomnaił mi o tym modelu, dziś się wziąłem za niego. :0=) Wsadziłem mu 2 serwa hxt 500, silnik hackera a10-15s, regulator ntm (?) 8a. Teraz pytania: -Gdzie ść? -Jaki skłon i wykłon silnika -Jakie śmigło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 CoG location 8.25 cm (3.25 inches) back from the front of the main wing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 dzięki Pawłowi66, znalazłem co to mam za regulator dzięki to ten http://www.cnc-modellsport.de/product_info.php?cPath=43_73&products_id=500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.