Cimek Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Panowie problem, jako budulec użyłbym akurat styropianu budowlanego, mam go pod dostatkiem, ale zaczynają się schody... Jak to wszystko powycinać? Profil to coś bym tam wybrał, zagi chcę tak mniej więcej zrobić 1,50m-1,80m. Aczkolwiek teraz tak, Zasilacz (tzn transformator) Co z czego jak i gdzie? Drut? Dużo mam muzykalnych znajomych, czyli struna głosowa... Jak to wszystko zacząć? Bo nie ogarniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=34007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Wiatr Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Witam, skontaktuj się z tym gościem na allegro "hornet84", oferował wycięcie skrzydła za 30zł (1,2m) ale myślę że 1,5 czy 1,8m nie było by dużo droższe, no chyba że chcesz samemu się bawić w wycinanie to nie zniechęcam. Napisałeś że masz dużo styropianu to i masz na czym ćwiczyć :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Potrzebuje pod platformę FPV. Niestety, a może stety ludzie z lotniska non stop mnie faszerują tym FPV... W końcu trzeba by było zacząć . Jedynie co problem może być z transformatorem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 ja do cięcia pożyczam prostownik od sąsiada i jego samego drut 0,4mm efektywnie tnę na szerokości 70cm drut mam rozciągnięty ma 90cm i żabkami reguluje odległość z 1 płyty robię skrzydełko o rozpiętości 1,4m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.