EliteKubson Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Witam! Proszę o pomoc bo mam zamiar kupić 2.4Ghz FrSky V8HT tutaj link i nie wiem czy będzie pasował do mojej mc-10 a i jakie odbiorniki do niego polecacie.
Leszek_K Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Bedzie. Wszystkie odbiorniki sa dobre. Kwestia ile kanalow ci trzeba. Omijaj tylko odbiorniki z telemetria bo nie masz jej w module nadawczym.
kerad Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Witaj. Mam ten modul V8HT w mc12,dopiero co zalozylem.Odbiornik mam V8R4. Zdazylem tylko zrobic test zasiegu. 28m .
EliteKubson Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Opublikowano 3 Lutego 2011 A czy ktoś z kolegów modelarzy elektryków podejmie się tego(zamontowania tego modułu) oczywiście z jakąś opłatą?? Jeśli tak to proszę o kontakt na Pw.
Generał Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 To ja EliteKubson coś namieszałem i nie moge się dostać do tamtego konta. Proszę o kontakt na to konto
Viader Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 A czy ktoś z kolegów modelarzy elektryków podejmie się tego(zamontowania tego modułu) Czemuś nie napisał? Zrobię Ci to na miejscu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.