gewiner Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 waga tego czegos ok. 300g silnik E-max CF 2805 regiel Dymond 18A pakiet 3s 950 mAh 25c smiglo 7x3,5 No i krotki filmik z testu (model obciazony dwoma kartonami o wadze 1,6 Kg kazdy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 noo piekna foczka, a pakiet mam rozumieć 2s? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 foczka Chyba Suczka :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Suczka to tak kurde nie miło nazywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 czy ja wiem:D mi kolega ostro polecial jak mu pokazalem Su-26 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.