fam0wned5 Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Witam nagrałem filmik w Rf g5.5 i zapisał mi się w formacie j/w i nie wiem czym to odtworzyć .?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 youtube tez tego nie przerabia.. chyba trzeba czyms przekonwerterowac.. ;/ ale czy sie da to juz nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Przecież to nagranie to nie jest żaden filmik tylko coś jak 'log z lotu' który jest zrozumiały tylko dla symulatora. Jak ktoś chce nagrać filmik, to musi przechwytywać obraz programem niezależnym od symulatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 np Fraps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mellon-68 Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Możesz też nagrywać HyperCam, nie ma ograniczenia długości nagrania. Ja mam v.2.23.02 - działa - OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.